خطای ECS هیوندای

شنبه 14 فروردين 1400
12:53
رعنا

عبارت ECS مخفف Electronic Control Suspension یا کنترل الکترونیکی سیستم تعلیق است و در عمل بدین معنی است که سیستم تنظیم ارتفاع این خودرو دچار مشکل شده است.

بخش های مختلف سیستم Ecs جنسیس و سنتنیال

مهمترین بخش های سیستم تنظیم ارتفاع در جنسیس و سنتنیال عبارت اند از :

  • ECS
  • کمک های بادی در جلو
  • بالن ها در عقب
  • کمپرسور
  • سلونویید تقسیم
  • ریسرور
  • سنسور های ارتفاع سنج
  • سوپاپ تزریق فشار

بیشتر بخوانید :

راهنمای خرید قطعات هیوندا

راهنمای تشخیص اصالت قطعات خودرو

مهمترین عوامل خرابی در سیستم ECS

شایع ترین حالت هایی که طی آن سیستم ecs دچار مشکل می شود عبارت اند از :

1. نشتی باد از کمک ها و بالن ها : در این وضعیت که به اصلاح پنچری بالن و کمک گفته می شود، باد سیستم خالی شده و خودرو میخوابد.

2. به هم ریختن تنظیمات سیستم، زمانی که خودرو دچار تعمیرات غیر اصولی شود و یا به دلیل خرابی یکی از کمک ها یا بالن ها به مدت طولانی و عدم رفع مشکل، خودرو از کالیبره خارج شده و کج و یا می خوابد.

3. آسیب هایی که در اثر خرابی شلگیر خودرو در سمت شاگرد به مجموعه کمپرسور و سلونویید تقسیم و سیم کشی این قسمت وارد می شود.

عیب یابی و تعمیرات اصولی تنظیم ارتفاع جنسیس و سنتنیال

زمانی که چراغ ECS در جنسیس و سنتنیال روشن می شود عموما عملکرد دکمه های تغییر ارتفاع از کار می افتد، برای شناسایی عیب و تعمیر آن باید با دیاگ های تخصصی ابتدا مورد را بررسی کرده و سپس اقدام به تست های فیزیکی نمایید.

منبع : فروشگاه مجازی لوازم یدکی خودرو استار پارت


موضوعات: خودرو ,
[ بازدید : 359 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

جایگزین بهبود دهنده نان

شنبه 14 فروردين 1400
12:42
رعنا

بهبود دهنده نان به گروهی از مواد اطلاق می شوند که جهت بهبود بعضی از خواص خمیر و کیفیت نان به آرد گندم و یا خمیر آن اضافه می‌شود. بهبود دهنده ها به نانوا کمک می کند تا محصولی با حجم و شکل ظاهری بهتر و با قابلیت حفظ تازگی بیشتر در طول مدت زمان مصرف تولید نماید. بهبود دهنده‌ نان باعث افزایش کیفیت و کارایی نان و ماندگاری بیشتر محصول نهایی که همان نان است می‌شوند. معمولا بهبود دهنده برای خمیرهایی است که خمیرمایه دارند و مدت ور آمدن طولانی دارند و به ازای هر نیم کیلو 2 تا 3 گرم ریخته میشود. از مزایای بهبود دهنده ها در خمیر این است که به گسترش خمیر سرعت می دهندو مدت زمان ورآمدن خمیر را کاهش می دهد و آن را به شرایط مختلف آب و هوایی و دمایی مقاوم می‌سازد و از وا رفتن خمیر در مرحله تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری می‌کند. امروزه در کشورهایی چون ایران به علت تکنولوژی پایین آسیابها و دستگاههای تولید آردتولید شده مرغوربیت کافی را ندارد.مثلا از یک کارخانه آرد در طول یک هفته شاهد چند نوع آرد با تلورانس کیفیت متفاوت هستیم. خوب نوع گندم هم متفاوت است. اکثرا نانوا ها از سست بودن آرد شکوه دارند. قیمت نان هم که برای نانوا مشکل درست کرده است. بهبود دهنده ها جزء مهمی از پخت در کارخانه های مدرن تولید محصولات نان هستند.

بیشتر بخوانید :

پودر کاکائو

آسپارتام

مهمترین اثرات بهبود دهنده های نان:

کمک به فرآیند تخمیر، مانند فرآورده های آنزیمی همچون آرد تهیه شده از آرد مالت و یا آلفا آمیلاز تهیه شده از منابع قارچی

کمک به حفظ و نگهداری گاز، مانند ترکیبات اکسید کننده و از جمله اسید آسکوربیک یا همان ویتامین سی

کمک به بهبود رنگ مغز نان، مانند آرد سویا

کمک به فرآیند تولید گاز، مانند غذای مخمر از جمله کلرو آمونیوم

گلوتن موجب تثبیت شکل نهایی محصول می‌شود و بر نرمی و کش آمدن بافت محصول نهایی تأثیر دارد.

پروپیونات کلسیم مانع از رشد باکتری و قارچ می شود و در نتیجه ماندگاری محصول را تا 3 برابر افزایش میدهد.

پروپیونات سدیم برای جلوگیری از رشد کَپک‌ها به میزان ۰/۱ تا ۰/۴ درصد استفاده می‌شود.

کمک به حفظ نرمی نان مانند گلیسرول مونو استئارات GMS

منبع : فروشگاه مواد شیمیایی جهان شیمی


موضوعات: دنیای شیمی ,
[ بازدید : 289 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به استخر مدرن است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]