تاثیر اسید لاکتیک در مواد غذایی بر باکتری های روده

سه شنبه 25 شهريور 1399
14:56
رعنا

اسید لاکتیک موجود در مواد غذایی ممکن است به طور طبیعی یا به عنوان بخشی از فرایند تخمیر ایجاد شود یا از خوراکی هایی مانند ماست، ترشی و خیار شور به وجود بیاید. علاوه بر تخمیر، از اسید لاکتیک به عنوان نگهدارنده مواد شیمیایی غذایی برای طولانی کردن ماندگاری آن ها استفاده می شود. اسید لاکتیک در طی فرایند تخمیر بسیاری از غذاهای سالم از جمله ماست، کیمچی و میسو تولید می شود. همچنین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی برای پنیر، زیتون و انواع دسر استفاده می شود.

دستگاه گوارش شما مملو از میلیون ها باکتری است که مواد مغذی لازم را برای بدن فراهم می کنند، آنها ویتامین K را ایجاد می کند، به هضم فیبرها و تقویت سلامت اعصاب و رشد روده شما کمک می کند. براساس مقاله ای در آوریل ۲۰۱۵ که در ژورنال بین المللی علوم مولکولی منتشر شده است، گرچه روده شما پر از باکتری های مفید زیادی است، اما همچنین منبع باکتری هایی است که ممکن است به سلامتی شما آسیب برساند و منجر به شرایطی مانند بیماری التهابی روده، چاقی و سرطان شود.

خوردن غذاهای تخمیر شده و حاوی اسید لاکتیک که به طور طبیعی سرشار از باکتری های سالم و پروبیوتیک است به سلامتی و بهبود وضعیت گوارشی شما کمک زیادی میکند. طبق آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا، اضافه کردن غذاهای غنی از پروبیوتیک به رژیم غذایی شما ممکن است سلامت ایمنی و مدیریت اختلالات دستگاه گوارش مانند سندرم روده تحریک پذیر را بهبود بخشد.

بیشتر بدانیم :

پروپیلن گلیکول

سولفات مس


موضوعات: دنیای شیمی ,
[ بازدید : 58 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به استخر مدرن است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]