آسه سولفام كا ( (Acesulfume-K) :

سه شنبه 29 بهمن 1398
12:58
رعنا

آسه سولفام كا يك شيرين كننده مصنوعي ميباشد. شيريني آن تقريباً ۲۰۰ برابر ساكاروز است و پروفيل شيريني آن مشابه با ساكاروز است.

زماني كه همراه با سوربيتول استفاده گردد شيريني اوليه و طعم را بهبود مي دهد.

به حرارت مقاوم است و پس طعم نامطلوب (aftertaste) ندارد.

استفاده از آسه سولفام كا در پودرهاي نوشابه، ژله ها، پودينگ ، شكلات و آدامس مجاز مي باشد.

آسپارتام (Aspartame) :

شيرين كننده مصنوعي ميباشد. نام شيميايي آن ۳- آمينو – N (دكربوكسي فنيل) ساكسييك اسيد متيل استر مي باشد.

پودر كريستال آن سفيد و بي بو مي باشد و تقريباً ۲۰۰ برابر شيرين تر از ساكاروز است. استفاده از آن در بسياري كشورها مجاز است.

اولين نوشابه‌هاي رژيمي در سال ۱۹۸۲به بازار جهاني معرفي شدند. به طور معمول در اين نوشيدني‌ها به جاي شكر از آسپارتام و آسه سولفام استفاده مي‌شود. آسپارتام و آسه سولفام يك شيرين‌كننده غيرساكاريدي است كه امروزه با نام‌هاي تجاري مختلف در بيش از ۶۰۰۰محصول مختلف در كشور استفاده مي‌شود.

آسپارتام در سال ۱۹۶۵توسط جيمز شلاتر و به صورت كاملا اتفاقي در طي تحقيقاتي براي ابداع داروي ضد زخم معده كشف شد!بي ‌خطر بودن آسپارتام در سال ۱۹۷۴توسط اداره غذا و داروي آمريكا (FDA) تاييد شد و از آن زمان مصرف آن در كشورهاي مختلف رو به فزوني نهاد.

ميزان حداكثري تاييد شده براي مصرف روزانه آسپارتام و اس سولفام عددي بسيار بالاتر از ميزان آسپارتام و آس سولفام موجود در نوشابه‌هاي رژيمي است.گرچه از نظر محتواي قندي، نوشابه‌هاي رژيمي گزينه مناسبي به شمار مي‌روند اما مصرف آنها به مقدار زياد توصيه نمي‌شود.

وجود اسيد فسفريك و گازكربنيك در اين نوشابه‌ها، همانند نوشابه‌هاي معمولي مانع از جذب عناصر حياتي مانند كلسيم، پتاسيم، روي، منيزيم و آهن مي‌گردد. همچنين شرايط نگهداري نوشابه‌هاي رژيمي (در داخل يخچال) در حفظ سلامت آنها بسيار مهم است .

آيا آسپارتام امن است؟

پس از بررسي مطالعات علمي روي مواد شيميايي ، اداره غذا و داروي آمريكا (FDA) در سال ۱۹۸۱ تعيين كرد كه آسپارتام براي استفاده در غذاها امن است.

مطالعات باليني دقيق نشان مي دهد كه آسپارتام آلرژي زا نيست .

با اين حال، برخي از افراد مبتلا به بيماري ژنتيكي فنيل كتونوري هستند و زنان باردار با هيپر فنيل آلانين (سطح بالايي از فنيل آلانين در خون) با آسپارتام مشكل دارند بنابراين، FDA تصريح كرده است كه تمام محصولات حاوي آسپارتام بايد داراي برچسب هشدار دهنده به فنيل كتونوري باشند كه شيرين كننده حاوي فنيل آلانين است


موضوعات: دنیای شیمی ,
[ بازدید : 103 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ضد دامپینگ اسید سیتریک در آمریکا (ضد قیمت شکنی)

سه شنبه 29 بهمن 1398
12:58
رعنا

موضوع قانونی در تحقیقات مقدماتی ضد دامپینگ هیات بازرگانی

موضوع قانونی در تحقیقات ضد دامپینگ مقدماتی هیات بازرگانی این است که آیا دلیل قابل قبولی وجود دارد که نشان دهد یک صنعت در ایالات متحده به صورت جدی صدمه می بیند یا با خسارت جدی به دلیل واردات اسید سیتریک و سیترات سدیم که ادعا می شود در قیمت پایینتر از قیمت بازار فروخته میشوند، تهدید می شود.

اسید سیتریک و سیترات سدیم از چین

اسید سیتریک و سیترات سدیم ساخت آمریکا در حدود ۱.۵۰$ – ۱.۷۰ $ به ازای هر پوند (واحد وزن برابر با ۴۵۴ گرم) فروخته شد و وارد شده از چین در حدود ۰.۴۱ $ در سال ۱۹۹۹ و ۰.۵۱ $ در سال ۱۹۹۶ به ازای هر پوند در بازار آمریکا فروخته شد.

در نتیجه اسید سیتریک و سیترات سدیم وارد شده از چین از ۲۵.۵ میلیون پوند در سال ۱۹۹۶ به ۳۶.۵ میلیون پوند در سال۱۹۹۷ و به ۴۴.۲ پوند در سال ۱۹۹۸ و شپس به ۶۶.۰ میلیون پوند در نه ماه اول سال ۱۹۹۹ افزایش یافت.

ارزش آنچنان وارداتی از ۱۴.۹ میلیون دلار در سال ۱۹۹۶ به ۲۰.۰ میلیون دلار در سال ۱۹۹۷ و سپس به ۲۲.۶ میلیون دلار در سال ۱۹۹۸ و ارزش میان دوره ای ۳۲.۷ میلیون دلار در سال ۱۹۹۹ افزایش یافت.

واردات از چین سهم آنها را از بازار بین المللی از ۵.۷ درصد در سال ۱۹۹۶ به ۷.۶ در صد در سال ۱۹۹۷ و سپس به ۸.۷ در صد در سال ۱۹۹۸ . در طول میان دوره ها در سال ۱۹۹۹ واردات از چین ۱۶.۲ در صد از بازار را در سال ۱۹۹۹ به خود اختصاص داد.

شرکتهای داخلی آمریکایی با احساس فشار واردات چین ادعا کردند که واردات چینی زیر قیمت تمام شده به بازار آمریکا ریخته می شوند و از دولت ایالت متحده خواستند تا مالیات ضد دامپینگ (ضد قیمت شکنی) تا ۳۵۵% علیه واردات چینی ببندند.

سابقه عملی ضد دامپینگ

در ۱۵ دسامبر ۱۹۹۹ ، یک دادخوست با هیات بازرگانی بین المللی آمریکا و سازمان داک( شرکتهای آرچل دنیل میدلند ،کارگیل،اسید سیتریک تیت و لیل) با این ادعا که یک صنعت در ایالات متحده با صدمه جدی به دلیل قیمت پایینتر از بازار واردات اسید سیتریک و سیترات سدیم از چین تهدید می شود.

سازمان داک رسیدگی مقدماتی مربوط به دامپینگ را شروع کرد واختلاف قیمت ها را براساس مقایسه قیمت صادراتی با ارزش معمول بین محدوده ۲۱۱.۵۸ الی ۳۰۷.۷۹ درصد تخمین زد. به همین ترتیب هیات بازرگانی بین المللی ایالات متحده تحقیقات مقدماتی مربوط به خسارت وارده (قابل اجرا از ۱۵ دسامبر۱۹۹۹) را آغاز کردند

اهمیت قانونی تحقیقات مقدماتی ضد دامپینگ هیات بازرگانی

اگر هیات بازرگانی هیچ گونه صدمه مهم یا تهدید خسارت جدی را شناسایی نکند، تحقیقات ضد دامپینگ پایان می پذیرد و هیچ مالیات ضد دامپینگی به این واردات خارجی بسته نمی شود.

اگر هیات بازرگانی خسارت جدی یا احتمال خسارت جدی را شناسایی کند ، تحقیقات ضد دامپینگ وارد مرحله نهایی خواهد شد و همزمان با توجه به نتیجه نهایی تحقیقات یک مالیات ضد دامپینگ مقدماتی به واردات خارجی بسته خواهد شد و پروانه گمرکی تا زمانیکه وارد کننده ها مالیات ضد دامپینگ بسته شده مقدماتی را پرداخت نکنند صادر نخواهد شد.


موضوعات: دنیای شیمی ,
[ بازدید : 80 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آسپارتام ویتا سوییت چین

دوشنبه 28 بهمن 1398
12:50
رعنا

استفاده و فروش مواد شیمیایی مثل سوکرالوز و آسه سولفام و آسپارتام ویتا سوئیت بعنوان شیرین کننده‌های بدون کالری یا مصنوعی جایگزین خوبی برای شکر در صنایع غذایی معمول است ٬ و بجای شکر معمولی در تولید انواع غذاها و انواع نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار میگیرند..

کاربرد و مصرف آسپارتام ویتا چیست ؟

یکی از مشهورترین شیرین کننده های مصنوعی که امروزه در اکثر رستوران ها، سوپرمارکت ها و حتی آشپزخانه ها یافت می شود آسپارتام نام دارد. آسپارتام یک ترکیب سنتتیک است که از ترکیب دو اسید آمینه­ فنیل آلانین و اسید آسپارتیک با یک متیل الکل بوجود می آید.

برخلاف ساکارید و سیکلامات که بدون تغییر از بدن دفع می‌شوند، به اسیدهای آمینه طبیعی سازنده‌اش تجزیه می‌شود، و آنها نیز به ‌نوبه خود در مسیرهای سوخت و ساز معمولی بدن به اجزای کوچک‌تری شکسته می‌شوند، برای مثال متیل الکل در بدن به اسید فورمیک و فورمالدئید شکسته می شود.

در سال ۱۹۶۵ توسط جیمز شالتر به صور اتفاقی در طی تحقیقاتی برای تولید داروی ضد زخم معده هنگامی که مقداری از آن آسپارتامی که روی انگشتش بود را لیسید، کشف گردید.

آسپارتام در نوشابه‌ های گازدار را بدون اشکال اعلام شده است و استفاده از آن در تمام غذاها بلامانع شده است به طوری که امروزه به ندرت می توانید یک بسته آدامس، شربت، سس و یا شیرینی بدون آسپارتام پیدا کنید.‏

۲۰۰ مرتبه شیرین‌تر از قند است و بعد از مصرف مزه آن در دهان باقی نمی‌ماند. با توجه به اینکه شیرینی آسپارتام و آسه سولفام و سوکرالوز چندین برابر شکر معمولی است٬ مقدار بسیار کمی از آن را می‌توان جایگزین شکر معمولی نمود.

مصرف و کاربرد سوکرالوز چیست ؟

شیرین کنندگی سوکرالوز ۶۰۰ برابر شکر معمولی است و بعلت تحمل دمایی بالا برای پخت گزینه ای مناسب است در تولید انواع کیک و کلوچه و بیسکویت و انواع شیرینی کاربرد گسترده ای دارد.

شیرین کنندگی آسپارتام و آس سولفام ۲۰۰ برابر شکر معمولی میباشد و برای تولید نوشیدنیها و انواع نوشابه ها و دسرها کاربرد دارد.


موضوعات: دنیای شیمی ,
[ بازدید : 78 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

تاریخچه کشف آسپارتام :

دوشنبه 28 بهمن 1398
12:48
رعنا

اسپارتام دومین قند مصنوعی که در سال ۱۹۶۵توسط شیمیدانی به نام جیمز شالتر به صورت کاملا اتفاقی در طی تحقیقاتی برای ابداع داروی ضد زخم معده کشف شد.

وقتی جیمز خواست اسید آمینه خود را خالص سازی کند مقداری از محتویات ظرف به بیرون پرید پس از مدتی وقتی جیمز خواست دمای واکنش را گزارش کند دست خود را به زبانش زد تا خیس گردد که بتواند برگه کاغذ روی میز را جابجا کند که متوجه شیرینی ترکیب سنتزی خود شد.

مصرف آسپارتام در سال ۱۹۸۱توسط سازمان غذا و دارو تایید شد. در بعضی از غذاها مثل نوشابه ها و سس و …. استفاده شد.

این جایگزین قند به صورت تجاری به فروش و به عنوان ناجی برای افراد رژیمی که مجبور به دوری از شیرینی بودند مورد ستایش قرار گرفت .

بررسی شیمیائی :

این گونه از مواد شیمیایی بصورت پودر سفید رنگ می باشد. قدرت شیرینی آن بصورت خالص ۱۸۰برابر شکر معمولی است و تولید آن آسان است.

اسید آسپارتیک تا ۴۰درصد از ساختار آسپارتام را تشکیل می دهد. اسید آسپارتیک می تواند اختلالات در غدد درون ریز و بینایی بوجود آورد.

آسپارتام و کاهش وزن :

بسیاری از افراد به جای داشتن برنامه غذایی سالم و انجام ورزش از مصرف غذاهای فاقد قند که حاوی شیرین کننده هایی نظیر آسپارتام هستند، استفاده می کنند.

متاسفانه آسپارتام میل به خوردن مواد شیرین را افزایش می دهد و اشتها را زیادتر کرده و سبب افزایش وزن می شود.

مزایای آسپارتام :

از مزایای پودر آسپارتام میتوان به نمونه های زیر اشاره کرد:

۱- به پوسیدگی دندانها کمک نمی کند چون توسط باکتری های مخرب دندان تجزیه نمی شود تا محیط دهان را اسیدی کند که دندانها پوسیده شود.

۲- گسترش طعم شیرین و طولانی تر کردن زمان ماندگاری طعم

٣- عدم تولید انرژی و در نتیجه عدم چاقی نکته دیگر که حائز اهمیت است اینکه افراد دارای فنیل کتونوری نباید از آن استفاده کنند.

زیرا بدن آنها قادر به سوخت و ساز اسید آمینه های فنیل آلانین نیست .

سوکرالوز :

سوکرالوز تنها ماده شیرین‌کننده‌ای است که از شکر واقعی گرفته شده و سال ۱۹۹۸مورد تأیید قرار گرفته است. پودر سوکرالوز حدود ۶۰۰بار از شکر شیرین‌تر است و طعمی مشابه شکر دارد و در انواع غذاها و نوشیدنی‌ها بخوبی حل می‌شود..

آسه سولفام:

این شیرین‌کننده مصنوعی همانند آسپارتام است و سال ۱۹۸۸مورد تأیید قرار گرفته است. این ماده که در محصولاتی چون آدامس و انواع نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد ۲۰۰برابر از شکر شیرین‌تر است و به طور کلی برای بهبود طعم مواد غذایی و حفظ شیرینی غذاها کاربرد دارد


موضوعات: دنیای شیمی ,
[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به استخر مدرن است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]